Forum o Grach Internetowych
Programik Ma Speed Hack Attack Speed Teleport i Różne Inne Funkcje... Jak Nie Wiecie jak Działa to Piszcie Ja Postaram Się Wytłumaczyć jak najlepiej i jak najszybciej :P
Link: http://www.speedyshare.com/506474272.html
User
ale to jest niewykrywalne??:P:P:P:P
wykrywalne niewykrywalne... zależy jak i gdzie używasz...
teleport jest niewykrywalny a reszta wykrywalna oprucz tego combo z ksiegi
tzn szybki atak i chodzenie wykrywalny
jak chcesz to ci wrzuce screena jak ustawic ;p
dostaniesz Bana jak cie ktos podkabluje a zeby GM sprawdzal czy ktos hackuje to nie bardzo
chyba ze przypadkowo trafisz na GMa ja na malpach medal konny droplem dzieki temu hacku i bogatszy jestem o 120k :) polecam osobiscie... ale trzeba być ostrożnym
post długi bo chce dobrze wytłumaczyć co i jak o screena z ustawieniami można sie domagać ;p
jak chcesz zarobic na tym to malpy 20+ lvl hehe
no i jak kogos lejesz to praktycznie nie wstanie ;]
ciagle po ziemi sie suwal bedzie
no ale pobieracie na własne ryzyko za wasze Bany nie jestem odpowiedzialny co najwyżej będzie mi przykro :(
no to na tyle
pozdrawiam ADMIN VIPER :)
Gość
kurcze robie wszystko jak powinna ale nie dziala. kilkam na ON i jak klikam GUIDA to zamiast dzialac wlacza mi sie instrukja oblslugi
Gość
ale jak to ustawić daj screena
Gość
MozillaMacko napisał:
ale jak to ustawić daj screena
No własnie jak to ustawic ????? dajcie screena
Gość
Poprostu trzeba sie wyslilic i znalesc na innej stronie, ja znalazlem. Trzeba uruchomic hacka gdy jestey przy oknie logowania bo inaczej hack nei iwe jaka postacia ma kierowac, mi dziala i jest suuper, teraz wbije sobie 50 lvl i bedzie git, wielkie dzieki dla admina za ten pliczek. Po tygodniu szukania znalazlem ale oplacalo sie. XDDDDD
THX

Na Screenie wszystko opisane żeby włączyć daną opcje wcisnijcie ON i na koncu jak poustawiacie to na samym dole po prawej sie naciska chyba... program po włosku czy jakos tak ;p jak by co na screenie zle zrozumiałe to pisać
NA PKT LICZE :D